0183 50 64 64 info@watermanculinair.nl

Catering

Bent u niet in de gelegenheid naar het restaurant te komen, dan brengen wij het restaurant bij u! De Waterman Catering is opgericht in 2003. In de korte tijd van haar bestaan is de Waterman Catering uitgegroeid tot een mooi en bloeiend bedrijf, dat haar sporen ruimschoots heeft verdiend op alle gebied van catering. De Waterman Catering groeit en ontwikkelt zich nog steeds, waardoor wij u talloze mogelijkheden kunnen bieden.

Uw wens is onze zorg !

Wij verzorgen en ontzorgen uw gehele catering en zullen er aan bijdragen dat wij al uw wensen zullen realiseren. Van compleet ingerichte feesttenten inclusief meubilair en decoraties tot aan de gehele muzikale omlijsting van uw feest.

Koninklijk Genieten

Als trouwe partner van  Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam verzorgt de Waterman gezamenlijk vele vis gerelateerde caterings, zowel in het binnen- als buitenland, hierbij moet u denken aan :

  • Haring party’s.
  • Mosselfeesten
  • Oesterfeesten
  • Proeverijen etc.

Van Paleis het Loo tot Viking River Cruises, van de Liberije tot de Hermitage Amsterdam, wij zullen er voor zorgdragen dat u genieten van de mooiste en lekkerste culinaire hoogstandjes op het gebied van verse vis.

Want u weet,  met vis meer mans !!

Waterman Culinair De parel van de Biesbosch!