0183 50 64 64 info@watermanculinair.nl

Over ons

Je kunt het boogvormige pand van Waterman Culinair niet missen als je richting de jachthaven van Werkendam rijdt. Het markante gebouw huisvest niet alleen een Brasserie met een gezellig terras maar ook een zalencomplex. Eigenaar John de Vries (47) opende het pand in 2002 en is een enthousiast gastheer en ondernemer.

’t Scheepsruim

 Hier kunnen nog eens 75 a la carte bezoekers aanschuiven. De inrichting is eigentijds in zwart/wit hetgeen in combinatie met de raampartijen een licht en strak geheel geeft, deze ruimte is tevens door een geluidsdichte schuifwand te scheiden.

Vanaf het terras wat aansluit op “ ’t Scheepsruim “ kunnen zo’n 50 gasten met zicht op de jachthaven ook volop genieten en de kleintjes kunnen er ravotten in het speeltuintje.

John: ”We werken hier met dagverse producten en kwaliteit is hier het enige dat telt. Voeg dat bij onze gastvrijheid en je weet wat je hier mag verwachten. We willen de gast echt dat ‘uitgevoel’ geven. Zowel de dinerkaart als lunchkaart biedt een ruime keus en wij proberen aan al uw wensen invulling te geven..

Er is voor de kleine gasten overigens ook nog een spelletjeskamer. Ze kunnen er sjoelen, met auto’s of poppen spelen, kortom vermaak genoeg. Op de website vindt u volop activiteiten die u kunt ondernemen vanuit De Waterman.

Brasserie “ de Botter “

De brasserie biedt plaats aan 50 a la carte gasten die er comfortabel van de nautische en Biesbosch sfeer kunnen proeven, in de brasserie is de blikvanger ongetwijfeld de bar die in de stijl van een authentieke vissersbotter is nagebouwd. De brasserie heeft een naadloos aansluitende ruimte genaamd “ ’t Scheepsruim “.

Waterman Culinair De parel van de Biesbosch!