0183 50 64 64 info@watermanculinair.nl

Feesten en Partijen

Met een totaal zalencapaciteit voor 250 personen is de Waterman ook een uitgelezen locatie voor recepties, feesten en partijen.

Trouwlocatie
In 2009 is restaurant de Waterman door de gemeente Werkendam benoemd tot officiële trouwlocatie, waardoor de dag van uw leven kan beginnen op deze prachtige locatie. De dag van uw leven is te vergelijken met het componeren van een romantisch muziekstuk. Deze dag moet bijzonder, exclusief en verrassend zijn. Ons creatieve team biedt u diverse basisconcepten die wij combineren met uw persoonlijke wensen om tot een exclusieve feestdag te komen. Wij werken samen met een aantal zeer ervaren partners, zodat u verzekerd bent van een professionele aanpak. Wanneer u van de dag van uw leven een exclusief meesterwerk wilt maken, kies dan vandaag nog voor De Waterman… Dan weet u zeker dat u iets bijzonders krijgt.

Uw dagje uit

Wanneer u uw auto heeft geparkeerd en uw fietsen heeft afgeladen is het eerst tijd voor een heerlijke kop koffie met huisgemaakt ambachtelijk appelgebak, waarna u wijds kunt genieten van een prachtige fietstocht die u langs de mooiste plekken zal voeren die de Biesbosch u biedt.

Tevens kunnen wij voor u een volledige dag verzorgen in onze prachtige Biesbosch met een grote keuze uit diverse mogelijkheden waaronder :

  • Fietsen verhuur • Solex verhuur • Authentieke rondvaarten • Kano verhuur • Museum bezoeken en nog veel meer.

Tijdens of aan het einde van uw dagje uit, bieden wij een grote diversiteit aan koffietaffels, lunches, broodjes service en a la carte mogelijkheden.

Waterman Culinair De parel van de Biesbosch!